Selecteer een pagina

Over Wiegersma Drachten

Wiegersma Sinds 1960

Wiegersma Grond- en straatwerk is een familiebedrijf en sinds 1960 actief. Al meer dan 60 jaar voeren we werkzaamheden uit met betrekking tot bestrating, grondwerk, riolering en de verkoop van bestratingsmaterialen.

 

Wiegersma Grond- en straatwerk is gevestigd in Drachten en we werken voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Dankzij onze ervaren gecertificeerde medewerkers en een modern machinepark kunnen we ons richten op maximale klanttevredenheid. Snel en gericht reageren op aanvragen, het correct nakomen van met ons gemaakte afspraken, een goede kwaliteit van middelen en materialen, deskundig personeel, korte communicatielijnen en flexibiliteit zijn belangrijke elementen die onze kwaliteit bepalen.

Sponsoring

Onze maatschappelijke en sociale betrokkenheid ondersteunen we door vooral plaatselijke verenigingen en projecten te ondersteunen op het gebied van sport, kunst en cultuur.

Kwaliteit (ISO 9001:2015) Kwaliteit is 1 van de kernbegrippen in onze dagelijkse bedrijfsvoering. We proberen onze kwaliteit continue te verbeteren en te optimaliseren. Dit doen we door o.a. onze prestaties te evalueren met klanten, deskundig personeel, een goede kwaliteit van middelen en materialen en regelmatige bijscholing van onze medewerkers.

Veiligheid (VCA**2017/6.0) Iedere dag werken we aan veiligheid. Iedere medewerker draagt de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, is goed opgeleid, is in het bezit van een VCA certificaat en houdt zich op de verschillende werkplekken aan de VGM regels van ons bedrijf. Ons personeel is belangrijk kapitaal en daarom werken we met de nieuwste bestratingstechnieken en goed en veilig materieel.